dinsdag 9 mei 2017

voorstelling Tegenkomer - 24 en 28 juni


De voorstelling Tegenkomer is de eerste samenwerking tussen Stijn Trauwaen en Tom Marien.

Stijn heeft twee grote liefdes: zijn gezin en zijn Chinese gitaar. Hij is als muzikant al jaren verbonden aan de voorstellingen van TG Het Grote Gelijk. Hij volgde een opleiding singer-songwriter aan de Lierse Academie. Daaruit puurde hij een reeks Nederlandstalige songs. In zijn zeer jeugdige jaren versleet hij verschillende korte chirobroeken.

Tom is gefascineerd door het alfabet en haar oneindige mogelijkheden. Ooit maakte hij deel uit van het cabareteske duo Cirque Onstances. Hij schreef enkele young adults en publiceert regelmatig verhalen en gedichten in tijdschriften en op Lierse buitenmuren. In het najaar verschijnt zijn eerste prentenboek. Hij versleet haast evenveel chirobroeken als Stijn.   
In Tegenkomer zoeken de heren en hun werk elkaars gezelschap op. Of ze gaan met elkaar in de clinch. Nummers over rare vogels, over de liefde met een scherpe rand, over de voor- en nadelen van vooroordelen. Verhalen over helden (literaire en muzikale) en vreemde familiefeesten, stoere anekdotes en scherpe gedichten. Tussen de noten en woorden door formuleren de twee ook de vraag of kunst iets in beweging kan zetten? Of moet?

Als u hen graag aan het werk ziet, beweeg u dan naar de Zomer in het Lierse Park.  

Uitvoerder: 
Stijn Trauwaen en Tom Marien

Locatie: 
Museum Timmermans-Opsomer

Datum evenement: 
zaterdag, 24 juni, 2017 - 20:15 
woensdag, 28 juni, 2017 - 20:15 Prijs: 
8 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten